Tu smo uvek za vas!

Često postavljana pitanja

ZANIMALO VAS JE JOŠ…

Koliko je Flow udaljen od centra i na koji način se može stići do vas?

Flow restoran i apartmani se nalaze na poluostrvu Ada Ciganlija, na četiri kilometra od centra Beograda. Automobilom, po proceni Google Maps, potrebno vam je 15 minuta.
Do ove lokacije vozi veliki broj gradskih autobusa među kojima su 23, 37, 51, 52…
Sa novobeogradske strane do nas leti možete stići i čamcem, koristeći redovne, organizovane linije. Do Ade Ciganlije može se stići i biciklom, stazom koja počinje od Dunavskog keja i prolazi pored ušća Save u Dunav.

Kako najlakše doći do Flow restorana i apartmana od ulaza na Adu Ciganliju?

Flow restoran i apartmani se nalaze u delu Ade Ciganlije prema Savi, na lokaciji obeleženoj brojem 18. Kod ulazu na Adu Ciganliju postoji mapa poluostrva, ali i bez toga nas je lako pronaći – put vas od ulaza vodi do kružne raskrsnice nakon koje je dovoljno da pratitite jasno istaknute Flow putokaze.

Da li se ulaz i parking na poluostrvu Ada Ciganlija plaćaju?

Ulaz autom se plaća. Cena ulaznice (celodnevna karta) je 250 dinara, a od plaćanja su izuzeta taksi vozila. U dogovoru sa menadžmentom Flow-a, kada kod nas organizujete proslavu ili bilo koju vrstu događaja za više ljudi, ulaznice možete dobiti gratis. S obzirom da se Flow nalazi u delu Ade Ciganlije koji nije prometan, ispred objekta postoji dosta slobodnog prostora za parking.

Da li se u usluge u Flow restoranu i apartmanima mogu platiti i karticom?

Da, kod nas možete koristiti sve kartice: Mastercard, Visa, Visa Electron, Maestro, DinaCard, American Express … Plaćanje je moguće obaviti i telefonom.

Working Hours:

Ned - Pet. 09.00 - 00.00 h
Pet - Sub. 09.00 - 01.00 h

Za posebne proslave i događaje moguće ja promena radnog vremena.

Adresa:

Ada Ciganlija, Beograd,
Srbija, lokacija 18
info@flowbelgrade.com 

Pitajte nas
063 559988