O nama

Flow restoran i apartmani su jedinstveno mesto na Savi gde možete popiti jutarnju kafu uz nezaboravno buđenje prirode, doživeti magične zalaske sunca uz odličnu hranu i pažljivo odabrana pića, odmoriti se u luksuznim apartmanima sa đakuzijem i pogledom na reku, obeležiti specijalne trenutke, dogovoriti poslove, odmoriti se i zabaviti.

Restoran i splav Flow u Beogradu sa pogledom na reku Savu

Ostvarili smo naše želje. Sada se posvećujemo vašim!

Vrhunska hrana, odmor i doživljaji po vašoj meri

Ne postoji mesto na Savi na kome možete doživeti sve što nudi ova magična reka. Tačnije, takvo mesto nije postojalo dok nismo osmislili Flow – restoran i apartmane u skrivenom, ali lako dostupnom kutku poluostrva Ada Ciganlija.
Lepota reke Save i živopisnost njenih obala u trenutku će vas izmestiti iz užurbane gradske svakodnevice, a mi ćemo se pobrinuti da taj poseban doživljaj potraje. Bez obzira na to da li povod vašeg dolaska poseta restoranu ili odmor u luksuznim apartmanima, učinićemo sve da svaki vaš trenutak pretvorimo u posebno iskustvo i specijalan doživljaj.
Posebno zadovoljstvo učinićete nam ukoliko odlučite da kod nas proslavite specijalne prilike ili organizujete druženje za prijatelje i poslovne saradnike. Nakon jedanaest godina pažljivog planiranja svakog detalja, mi smo ostvarili našu zamisao mesta na kome se u nezaboravnom doživljaju sreću odmor, biznis i zabava.

Restoran Flow na Adi

Radno vreme:

Ned - Pet. 09.00 - 00.00 h
Pet - Sub. 09.00 - 01.00 h

Za posebne proslave i događaje moguće ja promena radnog vremena.

Velike proslave maksimalno do 150 ljudi, a optimalno je 100-120 ljudi:  

  • Team building
  • Venčanja
  • Krštenja
  • Rođendani

i ostale vrste proslava.

Naši prijatelji i partneri

naturagusto.com matox.rs lukaandfriends.rs class.rs orbishotel.rs svetisimeon.com

Dođite i doživite!

Flow restoran i apartmani pravo su mesto za vas ako volite dobru hranu i piće, trenutke opuštanja pune hedonizma, ali i zabavu i rekreaciju
https://www.adaciganlija.rs